ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ γενόσημων και πρωτότυπων φαρμάκων;

Τα γενόσημα είναι φθηνά ανάλογα των πρωτοτύπων που διαφέρουν μόνο στην απουσία διπλώματος ευρεσιτεχνίας (εμπορικού σήματος). Τα γενόσημα παράγονται από μια υπάρχουσα συνταγή και δεν περνούν κανένα τεστ. Ο κατασκευαστής επενδύει χρήματα μόνο στην ίδια τη διαδικασία παραγωγής, εξοικονομώντας άλλες διατυπώσεις. Τα γενόσημα δεν διαφέρουν ως προς τη σύνθεση, τη μορφή απελευθέρωσης, τον μηχανισμό δράσης ή το επίπεδο ασφάλειας, οπότε θεωρούνται πλήρη αντίγραφα των πρωτοτύπων.

Χρειάζεστε σεξουαλική ανακούφιση μετά τη χρήση viagra ή άλλων διεγερτικών στύσης;

Τα διεγερτικά στύσης δεν διεγείρουν. Αυτό σημαίνει ότι η αύξηση της έλξης προς έναν σύντροφο δεν συμβαίνει στο σώμα που σχετίζεται με τη διέγερση του εγκεφάλου. Λαμβάνοντας τα φάρμακα μια στύση είναι απλά δυνατή και μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα απλά θα εξαφανιστεί, ανεξάρτητα από το αν η σεξουαλική πράξη ή όχι αν ήσασταν διεγερμένοι ή όχι. Μιλώντας για διέγερση, ένας άνδρας πρέπει να φροντίζει τον εαυτό του.

Μπορώ να κάνω μια παραγγελία εμπιστευτικά;

Ναι, βέβαια. Οι πληροφορίες της παραγγελίας είναι γνωστές μόνο στον διαχειριστή της αποθήκης και σε εσάς. Όλα τα δισκία δεν φέρουν επιγραφή στη συσκευασία και αποστέλλονται σε αδιαφανή συσκευασία. Κατ’ αρχήν, αν είστε προσεκτικοί, ακόμη και η σύζυγός σας δεν αναγνωρίζει ότι είστε πελάτης μας.